Kitesurfing

Vi tilbyr et komplett sortiment for kitesurfing. Fra kurs, til utstyr på alle nivåer. Kitesurfing har kommet som en storm de siste årene. Fra å være moro for noen få, har sporten modnet med rekordfart. Allikevel der dette en sporten hvor vi fortsatt føler mest ansvar for å informere om sikkerhet.

North Kiteboarding er verden største & flinkeste leverandør av kiter, brett og utstyr. Så det er vårt hovedmerke.

Her er en link til litt tips på utstyret om du tenker på fikle litt eller lurer på hvordan Tom Court fikler med sitt. Nyttig info for alle som har utstyr fra NKB.

https://www.youtube.com/playlist?list=PLwYlLMr01z4EGk3kwZGl9qvGSuEbHm66f

 

Her er teaser for North Kiteboarding filmen “Behind the Scenes”.

Hovedleverandørene våre er North Kiteboarding, Dakine og ION. Der finner vi høyest kvalitet, innovasjon og sikkerhetsdetaljer. Produktene er blitt langt sikrere og lettere å forstå. De fleste kan mestre sporten etter et kurs og litt trening. Kriteriene for å velge rett utstyr likner på andre vindsporter vi bedriver. Det må taes hensyn til kroppsvekt, sted og ambisjoner.

 

 

Alt dette finner du i våre butikker og nettbutikk i alle prisklasser fra ledende leverandører.

Vi har kurs i Stavanger tilbyr kurs hele sommersesongen. Fordi Oslofjorden er dårlig egnet for nybegynnere (men det går an så lenge du ikke tar på deg oppgaven å lære alene). Og anbefaler derfor våre kunder å legge en helg til Stavanger og oppleve noe av landets flotteste forhold for kitesurfing.