Longboards

Longboarding bedrives av alle i sjappa som har et transport eller ett speedbehov å dekke i hverdagen. Med store myke hjul, den livlige feedbacken fra sitrende trefibre og velsmurte kulelagere er dette den perfekte transportmedisinen. Dessuten gir longboard deg den beste surf-feelingen asfalt kan gi.

longboard

Nesten hele sesongen har vi longboards til sag i butikkene. Vi fører hovedsaklig Sector 9, men tidvis dukker det opp noen overraskelser. Vi har brett som passer til alt fra det cruise rundt  i byen til det å bombe store bakker.

Prisene på komplette Sector9 brett starter på kr. 1 699

Cruise longboard er coolt å gjøre overalt. Så snart du kan litt basics erstatter longboard lett sykkel og buss. Det holder deg i form både styrke og koordinasjonsmessig, samtidig som det gir en god følelse i kroppen.
De siste årene har longboard-miljøet vokst seg større, og i 2007  ble det arrangert flere longboard-konkurranser i Norge. Les mer om konkurranser og longboarding i Norge her [Link]

For ett innblikk i longboard-miljøet i Oslo, sjekk ut Longing for Life 2 som følger med i Mai utgaven av FriFlyt. Trailer her: [Link]