Kitesurfingkurs

Hva med å prøve Kite i sommer?

Kitesurfing er mye moro for deg som liker å seile uten å ha med deg mye utstyr. Du kan hoppe høyt, langt eller bare cruise rundt i fjord og fjell. Man kommer lett opp i luften med kite så et kurs er å anbefale så grunnleggende sikkerhet er på plass før du prøver deg på egenhånd.

Kursene finner sted på Solastranden, eller egnet strand rett utenfor Stavanger, i tidsrommet mai til september. Alt utstyret på skolen er fra verdens største kitemerke North Kiteboarding. Har du kjøpt lærevennlig utstyr hos oss, må du gjerne ta med det.

Våre autoriserte IKO instruktører legger vekt på sikkerhet og lærer deg alt du trenger for å komme videre i sporten på egen hånd.

Forberede deg gjerne med å gå igjennom North Kiteboarding Academy før kurs og i alle fall etterpå, gjerne sammen med verdens beste lærebok Tricktionary Kite.

Kitekurs weekend:
2 dager av 6 timer hver dag (kl. 10-16).
Pris ca kr. 2200,- (dette er en statisk webside så prisene justeres over tid)

Kitekurs hverdag:
1 dagskurs av 6 timer hver dag. Pris ca kr. 1.200,- (dette er en statisk webside så prisene justeres over tid)

Kursavgift inkluderer lån av kite, brett og trapes.
Du kan leie drakt og sko hos oss. Bestilles sammen med kurs.

Våre kurs passer for svømmedyktige mennesker over 13år.

Ta kontakt med butikken vår i Stavanger for å avtale kurs utenom anonnserte tider. Grupper på minimum 4 personer. Kurstelefonen i Stavanger: 928 67 030 eller mail: stavanger@srfsnosk8.no


kiteschool_stemning


kurspameld2