.SrfSnoSk8.BestTrick Oslo Vinterpark 10/1-2012


Her er en rask film fra årets første .SrfSnoSk8.BestTrick!

Vi var litt bekymret for forholdene, men Oslo Vinterpark leverte overraskende gode snøforhold. Dessverre åpnet ikke parken før idag, så det ble et snillt lite hopp denne gangen. Dakine leverte ski/snowboard wax og stickers til alle som var med, suksess det også. Neste runde er i Varingskollen 24 Januar klokken 19. Da blir det nok bedre tid til å gjøre fancy flyvetricks.

Vi sees!

Vi gleder oss til første SrfSnoSk8 Best Trick i Tryvann idag. Snøen som kom igår gjør det mulig å kjøre konkurransen, selv om vi må improvisere litt… Vårt “vanlige” hopp er ikke på plass ennå, så vi bruker noe annet denne gangen. Dette er vårt lokale bidrag til å skape litt moro og bli bedre kjent med dere som synes det er artig å kjøre sammen med oss og samtidig få med seg noen fine premier med hjem. Lav terskel for å være med, så lenge du kommer deg over hoppkanten anser vi deg som en verdig vinner!

Stemningen, nivået og forholdene under SrfSnoSk8 BestTrick konkurransene forrige vinter knallbra. 30-40 ski og snowboardere har deltatt på hver konkurranse og tilsammen hadde vi med over 250 deltagere.

Alle individuelle vinnere fra konkurransene denne vinteren blir direkte kvalifisert til finalen mars hvor premiene er ekstra store.

Praktisk info til tirsdag 10. januar:

Du kan melde deg på stedet, men vi blir ekstra glade om du gjør det på nett, da slipper vi å bruke så mye tid på det når vi møtes i bakken. Det koster ikkeno, vi gjør dettte fordi vi synes det er moro :) Meld deg på her:  http://aktivitet.srfsnosk8.no/index.php?q=gruppe/besttrick

  • Konkurransen er denne gangen på hoppene som er det første du kommer til når du kjører inn i løypa mot parken fra toppen av Tryvann. Du ser sikkert SrfSnoSk8 og Dakine bannere der vi er.
  • Åpent for ski og snowboard.
  • Klasser junior (t.o.m 14 år) og senior.
  • Påmelding og oppvarming fra kl. 18-19.
  • Start kvalifisering kl. 19.
  • Slutt konkurranse senest kl. 21.
  • Det blir premier og moro for alle deltakerne.

Sponsorene SrfSnoSk8 & Dakine & Deeluxe, byr på premier og kaster ut litt ekstra etter hver premieutdeling.

Vi sees!

Linker:
http://www.youtube.com/user/teamsrfsnosk8?feature=watch