Sjøen for Alle – siste tre dager.

Båtmessen på Lillestrøm går nå inn i sine siste dager. Det har vært travle dager for oss med masse 40+ med comeback planer, småtasser som har fått prøve windsurfing i bassenget og utstyrutløsninger på løpendene bånd.
Et stille øyeblikk på båtmessen.
Helge & Eivind er på messen med hjelp fra windsurfing instruktørene Ella & Gina. Nå driver vi butikk som er mer innholdsrik enn 30m2 stand på en messe, men er du litt over middels interessert i årets nyheter er det verdt en tur. Synes du det er gøy med andre båt ting også er det bare å komme. Av årets higlights har vi en Fanatic Freewave i Textreme, Hyperlite The System bindinger, North Sails Duke Code Mad 5.4, Shox systemer, Våt og tørrdrakter og mange andre helt nydelige ting. Vi har til og med et utvalg med T-shirts og shorts på supertilbud så du kan vinne tilbake billettkostnaden i form av besparing på et lurt kjøp :)
Ella & Gina instruerer.

2010 modellene er i ferd med å tømmes, så om du har håp om å få tak i noe med ekstrarabatt, bør dealen bli gjennomført de nærmeste dagene. Spesial ordre i forhold til wakeboard eller vannski haster også da vår siste ordre til leverandør blir sendt på tirsdag, ellers får vi ikke tak i greiene før sommeren er over. Send gjerne mail til oslo@srfsnosk8.no om det er noe du vil bestille eller trenger tilbud på.

Kommer du på søndag og er i shoppingmodus, selger vi alle utstillingsmodeller med 30% rabatt!, de kan da hentes kl. 17.45. Vi har ikke emballasje å gi så ta gjerne med egen brettbag om du skal handle stort.

Åpningstidene på Lillestrøm er:
Fredag-12-20
Lørdag & Søndag 11-18

Sees vi ikke på messa, sees vi i butikken:)
Hilsen Helge