SrfSnoSk8 Ansatt ble Norgesmester!

Norgesmesterne i Surf er kåret

Og SrfSnoSk8’s egen Åse D.Øydegard dro iland seieren i dameklassen under NM i bølgesurfing på jæren denne helgen. Jonas Paulsen ble mester i herreklassen. Norges beste surfere var denne helgen samlet på Jæren for norgesmesterskapet i bølgesurfing. Værprognosene i forkant av mesterskapet så veldig bra ut, og fredagen begynte riktig så bra, med sett på godt overhead, en lett bris fra sørøst, sol, og nordvestlig swell på halvannen meter og 14 sek periode, ga en bortimot perfekt ramme for mesterskapet.

Åse surfer Uluwatu på Bali

Konkurransen i Shortboardklassen gikk av stabelen fredag, og både gutta og jentene var i aksjon i bølgene ved Reve havn denne dagen. Herreklassen talte riktignok kun 24 deltagere, men kvaliteten på surfingen var høy. Det var til slutt Jonas Paulsen fra Larvik som gikk av med seieren foran Kristian Sørensen, med Hans Kristian Waarum på tredjeplass, mens Jan Helge Dahle kapret den forsmedelige fjerde plassen i finalen. I jenteklassen var det veldig jevnt i finaleheatet, som gikk i relativt dårlige forhold sent på dagen. Åse Øydegard fra Sola trakk til slutt det lengste strået og beseiret Unn Haukenes som ble nummer to, med Ingunn Waarum-Botnen på bronseplass. Kristine Tofte endte på fjerde.

RESULTATER NM SURF
Menn:
1. Jonas Paulsen
2. Kristian B. Sørensen
3. Hans Kristian Waarum
4. Jan Helge Dahle

Damer:
1. Åse Øydegard
2. Unn Hauknes
3. Ingunn Waarum-Botnen
4. Kristine Tofte