Mathias Nesheim – Deeluxe Del Mar

Team kjører og Ducksjen representant Mathias Nesheim sendte oss denne tilbakemeldingen på bootsene som har blitt tweaket i Mt.Baker, Trondheimstraktene og i Osloomerådet til nå i vinter.

“Del Mar er en av Deeluxe sine one modeller. Dvs at det kun er én layer, ingen “innerstøvel”. Det gjør booten lett og du får bedre kontakt med brettet og bindingen. Booten blir også mindre og man får mindre toe drag. For de som ligger rundt 43 og oppover i skostørrelse kan det gjøre at du slipper å kjøre med wide-plate. Enda mer vekt spart!. Booten er ganske midt på treet når det gjelder stivhet. For meg som kjører mye park er den akkurat der den bør være – stiv nok til å kunne kjøre medium size kickere og myk nok for tweeks og jibs. Det er det som er NICE”

http://shop.srfsnosk8.no/index.php?product=571061-1000-2112&c=53


Mathias Nesheim med Del Mar boots på Fonna. Foto: Daniel Tengs