Film & Resultater .SrfSnoSk8. Best Trick 18 Jan 2011 Tryvann

18. Januar kl. 19.00 gikk årets første Srfsnosk8 Best trick av stabelen. Vi startet sesongen i klarvær høyt over Oslogryta som badet i tåke.
Det tok fullstendig av på bigjumpen i Tryvann med masse premier og kanonbra oppmøte. Først kjørte vi en timelang jamsession, etterfulgt av en finale, der deltakerne fikk to runder på å vise sitt Best Trick.

I junior klassen på ski var det utrolig jevnt, men Ole Magnus Dahlgren fikk seieren til slutt. Martin Strøm kjørte vannvittig bra hele dagen, men ble tatt igjen på målstreken av Christoffer Schach som til slutt vant senior ski klassen.

I junior snowboard dominerte Petter Grøn som stakk av med et Cliché skateboard etter en manndig frontflip. Iseniorklassen vant Øyvind Eilertsen med en fs 720 tail. Vi hadde også med oss tvillingsøsterene Jenny og Johanne som pushet hverandre hele kvelden.

All ære til alle som var med. Super bra kjøring. Vi så til og med tre deltakere med dobbelflip forsøk. Dette lover veldig godt til neste runde.

Vi ses  i Varingskollen 8. Februar klokken 19.

RESULTATER:

JUNIOR SKI

 1. Ole Magnus Dahlgren
 2. Peder Aubert
 3. Brigt Dahl
 4. Ulrik Hopp
 5. Gullik Staff

SENIOR SKI

 1. Christoffer Schach
 2. Martin Strøm
 3. Henrik Kjølmoen
 4. Fredrik Sjøberg

JUNIOR SNOWBOARD

 1. Petter Grøn
 2. Mathias Echof
 3. Theodor Sundby
 4. Einar Fuglem
 5. Kristian Mørch

SENIOR SNOWBOARD

 1. Øyvind Eilertsen
 2. Thomas Østby
 3. Sigurd Brattborg
 4. Håvard Roald
 5. Einar Berentsen

JENTER

 1. Jenny Guldal  (Snowboard)
 2. Johanne Guldal  (Ski)

Bildene er tatt av Jeppe Callander og Helge (ja vi sleit litt med mørket og fancy nytt kamera, men for dere som var med er det vel verdt å se her :)

Her er en videotrailer/smakebit på .SrfSnoSk8. Best Trick i  2011 med klipp fra denne dagen.