Gnu Girls!

Med Barret Christy ved roret viser Gnu sin dameavdeling hvor skapet med bananer står. Halvparten av Gnu sin damelinje vant Good Wood i år. Transworld Snowboarding rangerte både Girls Park Pickle og B-Nice som ett av de beste kjøpene du kan gjøre i år. Dette er markedets største og beste test og kun 40 av 450 brett ble valgt ut som “knallkjøp”. Ønsker du en objektiv vurdering av brettene som selgere i butikkene pusher på deg finner du den i Good Wood testen.

Gnus jenteteam består av Bryn Valaika, Mari Mizukami, Danyale Patterson, Kaitlyn Farrington, Maribeth Swetkoff, Michelle Zeller, Sandra Hillen og Terri Mayrer. Special Guest: Janna Meyen Weatherby. Her følger en film med jentenes kjøring.

Gnu B-Nice ble trukket ut som ett av årets beste kjøp i klassen under 4000 kr. Dette brettet får du for 3999,-. Her følger anmeldelsen fra Transworld snowboarding.

“This mellow-riding, Banana Tech reverse camber deck has claimed four Good Wood wins in a row! It has twin geometry, but features a slightly longer nose than tail to help out on those days when it dumps. The sidewalls are beefed up with strips of hard birch wood to hold up to abuse, while the fast base is nearly maintenance free. One word: nice.”


Gnu B-Nice – “Easy to butter, spin, press, and just snowboard in general. Get ready to get loose!”

Gnu Girls Park Pickle er ett av de beste kjøpene i år om du ønsker ett brett som du kan gi litt ekstra gass med. I klassen for brett over 4000 kr får du ett brett som du kan ta kjøringen til neste nivå med. Det mest spennende med dette brettet er den ekstra innsvingen som er bygd inn i helkanten som gjør att helsvingen blir mye bedre. Her følger anmeldelsen fra Transworlds Good Wod test.

“Perfectly balanced for the female form, the Park Pickle utilizes a more ergonomic, asymmetrical shape and a deeper sidecut on the heelside to balance body and board movement. Its easy-riding Banana Technology and grippy Magne-traction edges refine the ride even further. No matter if you shred regular or goofy, or slide switch or sideways, this board will put you in balance.”


Girls Park Pickle – “So much fun! Good pop, felt stable on jumps and real jibby feeling … like riding a skateboard.”


Barret Christy trives i Mt Baker backcountry

Hvis du virkleig drar på og er glad i stor fart skal du titte på denne. Scorer ikke like høyt blandt alle kjørere, men hvis du er glad i stor fart og drar på så er dette brettet for deg. Gnu B-Pro er Barret Christys brett. Ønsker du å kjøre som en av legendene i snowboardverdenen er det ingen tvil. Dette tar deg over hele fjellet og liker du løssnø kjøring tar det deg hele veien.


B-Pro 5999,-

Alle Gnu brettene er laget på Mervin fabrikken som du kan få en sniktitt på her. Er du litt interessert i teknologi og ikke bare graphics så er denne filmen vært en titt.

Ha en fantastisk sesong og lurer du på noe, ta kontakt og vi vil hjelpe deg gjennom jungelen av merker, modeller og lengder.