Siesta – Debut 1998-1999

Ett lite stykke norsk snowboard historie dukket plutselig opp på world wide web. Siesta sin første produksjon fra 98-99 sesongen gir ett bilde av snowboardnorge for 11 år siden. Mange kjente navn dukker opp i det som antagelig er deres første opptreden på film. Andreas Wiig, JP Solberg, Bjørn Mortensen får det kanskje til å ringe en bjelle.

I filmen får du se gamle helter hvor fortsatt mange holder koken enda. Finn Hobbel, Jens Hobbel, Hallgeir Homstvedt, Severin Bakke, Sondre Hylland, Kai Arne Lien, Heming Hage, Frode Sande, Rasmus Nielsen, Christen Rhoede (Siesta), Joachim Holm, TG Tjelta, Stephen Parsli m.fl.

Det meste ble filmet i Hemsedal som hadde datidens beste og kanskje eneste ordentlige park i Norge. Dermed blir det nesten en liten dokumentasjon på mange som hadde sin faste base der pluss alle de som var innom. Vestlandet og resten av Norge blir karaftig representert i klippene fra Folgefonna og Stryn. Dette er det bare å like. Nyt filmen for det den er. 11 år siden og ikke samme kamera utstyr og planlegging som ligger bak dagens produksjoner.