LibTech Travis Rice C2BTX på topp i Snowboarder Magazine Best of Test 2011.

Snowboarder Magazine og Transworld Snowboarding Good Wood Award er godt kjent som de største og mest respekterte snowboardbladene i USA og deres årlige brett-tester følges tett av snowboardere over hele verden.


Årets test ble som vanlig utført i både pudder, park og preparerte løyper og alle mulige typer værforhold, med både sol, sludd og regn på menyen.

Brettene ble testet av mer enn 600 kjørere og de ble alle bedt om å gi hovedjuryen sin ærlige mening om brettenes kvaliteter. Dette er en av de mest omfattende testene utført i USA og det var derfor spesielt hyggelig at LibTech Travis Rice Pro C2BTX utmerket seg fra mengden!

Testerne kommenterte spesielt brettets lekenhet, lett-kjørte egenskaper og tilgivende kvaliteter.

T-Rice Pro er også populær grunnet dets enorme pop, myke flex og evne til å holde solid kantgrep på alle typer føre.

Se juryens oppsummering nedenfor og kjøp din egen banana her hos oss!

(Ref: Snowboarder Mag)

C2 POWER BANANA – C2BTX
Power Banana features Banana Tech rocker combined with camber at each end of the board. The new hybrid camber/rocker combination allows for extra pop, power, and tip-to-tail stability for critical lines, not-so-luxurious landings and terminal velocity takeoffs that T. Rice has become best known for both off-piste and in the park.

BANANA TECHNOLOGY – BTX
Banana “rocker between your feet” technology changes the traditional ski-based, one pressure point, camber snowboard design. Full edge contact is maintained, but the edge pressure is now focused between and at your feet, giving you better responsiveness in all conditions. Lib Tech pre-bends their boards into a more natural turning arc and the tips and tails are also less weighted for lift, deflection, and catch-free jibbing.

MAGNE-TRACTION – MTX
Conventional skis and snowboards have two contact points; Magne-Traction boards have seven. With Magne-Traction, if your two outside contact points lose grip, you will still have five more to share the burden of maintaining stability. Riding more like a skateboard and less like its snow-specific bretheren, Magne-Traction technology gives you better control and turn initiation from directly under your feet in any and all conditions.