Mens vi venter på GNU – Video

Om kun noen få dager venter vi å få Gnu brettene inn i butikkene våre i Oslo og Stavanger. Mens vi venter på noe godt kan vi jo starte med en liten forrett.

Alle Gnu brettene kommer med Banana Technology eller en smak av pickles. Disse brettene har tatt verden med storm og de som skrek høyest om hvor teit dette var for 3 år siden har nå kopiert Mervin fabrikken. Til denne sesongen kan du vente deg ett flertall av modeller med rocker, reversed camber eller den orginale Banana Technology.

Noen har vært kritiske til att brettne ikke tåler røffe landinger på store hopp, men hva ser vi i denne filmen mon tro. Om noen av dere har tenkt å gå større en dette kan dere jo vurdere gammledagse camber brett. For alle oss andre som ikke kjører hest og kjærre er det bare å glede seg til vinteren.