Ny Team rider hos C-skins wetsuits

C-Skins er stolte av å presentere Australske Kieren Perrow som ny team rider. Kieren signerte nylig en eksklusiv avtale med C-Skins, noe som betyr at den australske surfstjernen vil ikle seg C-Skins våtdrakt langt inn i fremtiden. Perrow er kjent som en surfer som liker stor bølger, noe som passer perfekt til C-Skins  “no nonsens” tilnærming til våtdrakt design og performance.

KP som er inne I sitt sjette år på ASP touren (top 44) er super happy med avtalen han har gjort med C-Skins og uttaler; “Jeg ønsker å få mest mulig ut av mitt utstyr og våtdrakt er en viktig del av dette.  C-skins lager noen av de beste draktene på markedet, og har akkurat det jeg ser etter I en våtdrakt. Jeg håper å kunne bidra til at C-Skins beholder sin posisjon som en av verdens fremste produsenter av våtdrakter for surfere”.

Fakta om Kieren Perrow: AKA: K.P. Født: January 1, 1977. Hjemby: Byron Bay, New South Wales, Australia. Hobby: Lese, Fiske, og henge ut med sønnen Tosh. Høyde: 177 cmVekt: 68 kg. Stance: Natural. Sponsors: Rhythm clothing, C-Skins wetsuits. Shaper: DHD, Yorky and J.R. Beste brett str.: 5’11”. Favoritt Bølge: Lennox Point, OTW. Favoritt Maneøver: Snap or Barrel. Forbilder: Tom Curren, Tom Carroll, Kelly, Andy, Margo and Parko

C-Skins TEAM RIDER Kieren PERROW

Se Kieren surfe i den Nye drakten fra C-skins her:

C-Skins Team Rider Kieren Perrow