Update fra teamkjører Lisa Wiik som er på vei til X-Games Europe!

Lisa har lagt OL bak seg, vært en tur innom Florida og kjørt wakeboard, rukket entur hjemmom og nå på vei til X-Games Europe. Vi har fått en oppdatering på hvordan det var å være med i OL.


Lisa hadde besøk av venner og familie i Vancouver! Foto: lisawiik.com

Da var OL ferdig. Jeg synes det igjen har vært en stor opplevelse å få med seg OL. Det var synd vi fikk så lite trening men den ene dagen før konkurransen var pipen bra. Da fikk jeg kjørt runnet mitt og forberedt meg så godt jeg kunne.

Under selve konkurransen var det sol og kjempegod stemning. Familien min og alle de norske var på plass på de store tribunene og jeg var i godt humør! Nervene var på plass men føltes egentlig kun som vanlig konkurranse nerver. Jeg følte jeg taklet de godt og klarte holde fokus. Vi hadde 45 min trening før konken og det tror jeg må ha vært noe av den beste pipe treningen jeg noen gang har hatt. Plutselig klaffet alt. Pipen var så å si perfekt og jeg klarte kjøre høyt og sette triksene hver gang. Jeg storkoste meg faktisk. Hadde virkelig dagen og trua. Dermed var det så synd at jeg ikke gikk videre til semifinale og fikk kjørt mer.

o,3 poeng fra var det ikke?
Så klart kjipt, hadde nok skulel greid en finale om jeg bare kom meg til semien.. men synes generelt dagen var bra jeg. Dessuten har jeg ikke kun hatt fokus på OL denne sesongen slik at nederlaget ble ikke så stort. Er jo kun en konkurranse i rekken og det er jo slikt som skjer av og til. Jeg burde nok fått til høyden også i konkurransen men kjørte dårligere enn i treningen og da ble dommerskåren dårligere. Jeg har fått mange kommentarer som sier at jeg burde fått bedre betalt for runnet mitt. Det er hyggelig å høre at folk synes jeg har kjørt bra da, men ikke noe å gjøre med. Jeg har faktisk fått god trenning og gleder meg til neste pipe konkurranse allerede. Egentlig gleder jeg meg mest til at resten av sesongen skal få fortsette nå. X-games Europa og U.S-open er neste på planen. Deretter Chicken jam. Det er altså 6 konkurranser igjen. Jeg skal nemlig delta i pipe og slopestyle i alle konkurransene. Dette blir morro!

Følg Lisa på www.lisawiik.com og Facebook.


Får ikke mere moro enn man lager sjæl… Foto: lisawiik.com