Tryvann Vinterpark og Varingskollen pynter seg til NM i Snowboard!

Med bare to uker igjen til snowboard-NM er arenabyggingen i full gang. Gjør deg klar til en en tipp topp NM-arena! Vi vet ennå ikke hvem av SrfSnoSk8 teamkjørerne som stiller i NM, men noen blir det!
NM-logo_blaaroodsponsor

Snowboardcrossløypa inspiseres av Stian Sivertzen i kveld
– Det ligger an til å bli et kjempebra NM i år. Tryvann Vinterpark er i gang med å bygge en tøff snowboardcrossløype som blir kvalitetssikra av selveste Stian Sivertzen nå i kveld, skryter prosjektleder for NM Henning Jodnes.
Årets snowboardcrossløype bygges i dag og er basert på tegninger utarbeida i miljøet. I kveld kommer Stian Sivertzen for å se at går riktig for seg.
– I tillegg til boardercrosløypa som blir klar i disse dager er halfpipene klar halfpipen allerede. Så skal det settes en kort og tøff carvingløype i Trvyvann. Varingskollen har bygd ut sin slopestylearena denne sesongen og dermed ligger alt klart for bra kjøring og kåring av Norges beste snowboardere, fortsetter Jodnes.
NM går over fire dager og starter torsdag med carving i Tryvann, fortsetter med snowboardcross i Tryvann fredag, halfpipe i Tryvann lørdag med inngang fra Wyller og slopestyle i Varingskollen søndag. Under NM er det mange som kjører alle grener for å oppnå den gjeve overalltittelen og det ligger nå an til at arenaene skal ta godt imot alle kjørerne.

Plassbegrensning og påmelding
For å kunne avvikle de forskjellige konkurransene på en dag er det en begrensning på 80 kjørere i carving og snowboardcross og 100 på halfpipe og slopestyle.
– Basert på deltakertall fra de siste år ser det som om alle som vil skal få være med, men om det blir fullt er det selvfølgelig rankingpoeng og relevante wild card-søknader som gjelder for hvem som får kjøre og hvem som må se på, forteller Jodnes.
I år er det ingen som har fått anledning til å kjøre carving, så man må ikke a kjørt alle grener for å kunne melde seg på i alle grener, opplyser Snowboardforbundet.

Kilde: Pressemelding fra Snowboardforbundet.

Les mer om NM i snowboard hos Snowboardforbundet.