Full rulle for Lisa Wiik før Vancouver.

En update fra Teamkjører Lisa Wiik som gjør seg klar for lørdagens slopestyle finale i Burton Canadian Open.
DSC_7611


Har vært litt vel travelt i det siste. OL har mange regler vi må fylle. Sitter å leser mails og oppdaterer antidoping sider hver dag… :)

X-games først.
Det er litt av et circus! Artig å være med igjen. Pipen var helt suveren men veldig isete. Jeg var i utgangspunktet invitert kun i Slopestyle pga resultatene mine fra i fjor, men så trakk Jamie Andersen seg fra pipe og jeg kunne stille:) Gøy å få trent i en så bra pipe i en uke da, men i konkurransen gikk det ikke så bra. Landet forsåvidt runnet mitt i 2. omg. Men ikke bra nok spins og grabs.

Ble nr 13. Kjersti nr 12 og Linn nr 14. Så vi var ikke så hæppy! hehe…

Slopestylen var stor og skummel. Prøve ikke hoppene første treningsdag da jeg følte det var vanskelig å beregne farten på hoppene. De sto også svært tett så det ble viktig med clean landing mellom hvert hopp for å få fart til neste.

Etterhvert som dagene gikk og jeg hadde fordøyd løypa synes jeg den var veldig bra. Hoppene var store men bra! Hadde det skikkelig bra på konkurranse dagen og satt alle triksene i treningen.

Lå lenge an til finale plass etter furste run men var nedi med hånden på det runnet. Siste run spant jeg på de to første hoppene og gjorde meg klar for 720 nederst men fikk litt for mye kantgrep i brettet ved landingen av andre hoppet og mistet fart og måtte droppe det siste hoppet. Var veldig skuffet over meg selv der altså. Kunne gjort det svært bra i den løypa der. 6 gikk videre til finalen og jeg kom på 8.plass med handdrag da…

Så møtte jeg 50 Cent (rapperen vettu) samme dag og da kom smilet frem igjen. Fikk bildet av det og greier! Jeg er skikkelig grupie altså:)

Dro rett fra X-Games til Salt Lake City for å få med meg et par treningsdager i pipen der. Den er kjempebra og holder OL-størrelse. Der har jeg terpet på høyden!

Nå skal jeg til Calgary for å delta på Canadian Open. Før vi stikker til Vancouver 9.feb.
Skal innom huset i Frisco først slik at vi alle drar samlet til Vancouver.

Brettene er sendt til prepping og struktur legging slik at vi skal fly høyt under OL :)

Hilsen Lisa

DSC_7509

DSC_7515

DSC_7534