Velkommen til SrfSnoSk8 BestTrick i Myrkdalen lørdag 6. februar!

Andreas Storebø kjører i gang på Vestlandet. Andreas var innom SrfSnoSk8 headquarter i Oslo i dag og kunne fortelle at alt var på stell for den første contest i vest. Vi har også snekra Facebook gruppe og jobber hardt med å få alt på plass for resten av sesongen.

forside-news

Påmelding klokka 13.00. Åpent for ski og snowboard.

Andreas forteller: “Formatet for denne lørdagen er ikke helt satt ennå. Vi prøver å få til bigjump, men det er lite snø i Myrkdalen nå, så det kommer an på om vi får bygget et kult hopp. Hvis ikke får vi opp et fett set-up med rails- og det vil bli en fet rail-jam. Så SrfSnoSk8 BestTrick blir det på lørdag uansett. Utover sesongen skal det bli flere konkurranser.

De blir annonsert her på SrfSnoSk8 siden og på Facebook gruppen.

Ellers så må vi også få med at det er veldig gøy at det blir SrfSnoSk8 i Bergens området, selv om butikken dessvere gikk opp i røyk”.

logoer vestlandet

andreasbesttrick