Harde landinger på SrfSnoSk8 BestTrick 27 januar i Tryvann!

bs2802
Det snør det snør, vi daler ned fiddelibom… Tryvann er i storform om dagen. Og sesongen for byens snowboardere og jibbere er godt i gang… 22 ski og snowboardere kjørte 100% pluss litt til på denne SrfSnoSk8 Best Trick konkurrasen.

Nysnø hadde gjorde farten litt treg, så det ble noen smell i bakken før alle fikk justert seg og dro på med klokkerene front flips og corks…
bs2801

Etter 30 minutter kvalifisering ble det finale!

Vi gratulerer Jonas Veddgjerde med 1. plass senior brett med klokkerene front flips med nosegarbs. Hos skikjørerne var det Johan Berg med Cork 9 tail som imponerte dommeren mest. Bak han fulgte Richard Rokke med Switch 7 no og Per Mattis Holtmann med 900 og rodeo 7. Hos juniorene ble det på ski William Jensen med 720 leading mute og bak han kom Jon Heine Toftegård med 720 mute. På brett var det Marius Kåss med FS 540 som vant forran Sigurd Brattberg og Gerhard Taylor.
bs2803

Vi har surrrrrrrret sammen en rask film! Så enjoy og sees neste gang i Varingskollen 3. februar. Påmelding fra kl. 18.30 i parken og start kl. 19.00.

bs_02