Cliché Resume 320 sider med Europeisk skatehistorie! Vinn den på Playboard.no

CLIRESUME-front
Året er 1997 og Jérémie Daclin sjøsetter Cliché skuta uten en krone på bok og kun en drøm om å kunne jobbe med og pushe sin store lidenskap, skateboard. Det neste tiåret (pluss noen år ekstra) hooket Cliché opp noen av verdens beste skatere, satte europeiske skateboard spots på kartet, lanserte noen av de mest kritikerroste videoene og forandret skateboardgeografien for alltid.
resume06
resume05
Lucas Puig, French Fries, Gypsy Tours, JoJo og Freedom Fries er noen av stikkordene som dukker opp når man hører Cliché Skateboards. Resumé tar deg med på europeisk skatehistorie. Skrevet av Mackenzie Eisenhour og art direction av ill-studio i Paris. Dette er 320 sider med super høy kvalitet.
resume02

resume04

Boka inneholder noen av de mest minnerike bildene fra skatehistorien tatt av Mike O´Meally, Oliver Barton, Oliever Chassignole, Alexis Zavialloff, Benjamin Deberdt, Fred Mortagne.

resume03

Boken koster kroner 299 og fåes kjøpt hos SrfSnoSk8 butikkene og på nettbutikken.

Eller kast deg ut i konkurrasen på Playboard.no hvor du kan vinne et eksemplar!

Bon Voyage!

Klikk på bildet for større bilde.
Resume_reviews_shop