Teamkjører Simen Neraker lekte litt på Nesbyen!

Sesongen har startet for Simen. I dag fikk vi en liten bildehilsen med kreative bilder fra Nesbyen. Simen er på vei til Geilo Open før Tacky Invitational i Hemsedal.

sm2

“I helgen var jeg nok en gang på tur med 32, og denne gangen til Nesbyen. De hadde mye natursnø og hadde satt opp noen rails som vi tok litt bilder på. Etter å ha kjørt boksen i noen timer tauet vi hverandre etter bil og crusa litt pudder i kantene. Det var veldig gøy. Etter å ha kjørt litt rundt på fjellet fant vi en naturlig sprett kicker med ganske flat landing, men mye snø i landingen. Vi satt opp blitsene og tok noen bilder der også.

Idag drar jeg til Geilo for å cruse med de som skal på junior samlingen, også blir det Geilo Open til helgen. Helgen etter bærer det til Hemsedal der jeg skal kjøre Tacky invitational. Har hørt noe om en fest, og et stort og bra hopp, så det blir  fett”.

Det etter bilen er Julian.

Hilsen Simen
sm3

sm1