The Mervin Tour 2009

MervinTour-09 1Butikksjefen, sjefen og han andre som ofte er med, er på tur nær Canada. Der ligger både Hyperlite fabrikken og Mervin sitt hovedsete. Idag fikk vi titte på utenomjordiske produksjonsteknikker og glede oss stort over å se bananer i produksjon samtidig som Metallica dominerte lydbilde sammen med maskinenes utrettelige pes smell og rumling.

MervinTour-09 4Dette er verdens mest miljøvennlige snowboardproduksjon, med grøntfór som materialer og imponerende resirkulering av alt avfall. Vi ble dødsimponert samtidig som vi hadde høye forventninger. Artig å se at sjefen sjøl fremdeles lager brett og kvaliteten og håndarbeidet som ligger bak hvert eneste brett.

Dette er en liten teaser på det vi har fått se. Dypere journalistisk tilnærming vil komme ved senere anledning.

Mange hilsner fra Port Angeles, Twilight Zone…

MervinTour-09 2