Teamrider Rolv Gregersen med test av 2010 Fanatic Twinfin 86 liter.

2010 utstyret er på god vei ut til våre teamseilere. Og Rolv har gitt full gass og sendt oss en tilbakemelding. Denne gangen er det Fanatic NewWave Twin TE 86 liter som fikk en tur i bølgene. På land sto fotograf Nils-Erik Bjørnholt. Enjoy!

rolvtwin1

Dro ut til Ørekroken, på Hvaler, en tirsdags morgen sammen med fotograf Nils-Erik Bjørholt. Vi ankom i grålysningen og vinden var oppadgående. Jeg rigget 4,7m2 North Sails EGO og valgte Fanatic NewWave Twin TE 86 liter.

Jeg er en ganske stor mann (193cm og veier 93kg). Jeg var litt overrigget men det fungerte bra da jeg seilte i et sund som var smalt og ønsket raskt å komme i plan. Brettet var stivt og hadde en kort responstid. De dobbelkonkave kanalene under bakre del av brettet gjør at brettet er veldig lettsvingt og fungerte bra i bottomturns og cutbacks.

Ble overrasket over hvor bra brettet var til å styre. Da jeg hadde bra trykk i seilet var brettet også lett å ta høyde med og spin-out var en mangelvare (heldigvis).

rolvtwin2

Fotograf Nils-Erik ligger i vannskorpa. Rolv har seilt twin fin brett siden juli 2008. Ørekroken er et smalt sund hvor det bygger seg opp bra svell der det er grunnest. Rolv fikk også skjekket bunnforholdene og sitter nå med beina på en stol… fulle av kutt og sår.

Min erfaring med Twin-fin brett er at man kan seile med større seil i mye vind enn singelfin-brettene. Særlig er dette merkbart når man skal seile rom slør. Da er twin-brettet mye mer stabilt og ikke så lo-gjærringt som et singelfin brett.

Dette er et brett som jeg helt klart kan anbefale til de som ønsker seg et bølgebrett for bruk i mange forskjellige forhold. Om dere lurer på noe så er det bare å spørre når dere treffer meg på stranden. Surfs up snart!

Hilsen Rolv

Mer om brettet finnes på Fanatic.com og prisen for herligheten er kr. 15.699

Hos SrfSnoSk8 er det et par 2009 modeller på salg av NewWave Twin fin. Modeller og priser finner dere her.
Alle som seiler brettene hos staff og team kan skrive under på det Rolv forteller.

Alle bildene er tatt av fotograf Nils-Erik Børnholt. Kjent i miljøet og nå har han bilder fra Norge på trykk i blant annet Amerikanske Windsurfing Magazine. Hvor han hadde covershop i april med Martin Haglev på Ørekroken. I siste utgave er det et bilde fra Saltstein i bladet.

Vi anbefaler også alle windsurfere å bokmerke Rolv sin egen webside Gutten.no. Masse nyttige linker, fine bilder og billig moro…

Her er noen av bildene fra Nils-Erik. Takk til han for at vi får lov til å kose oss med disse på websiden vår!