.SrfSnoSk8. høstet bronsemedalje i KONA ONE VM i Sverige!

En liten gruppe nordmenn reiste til VM i Kona for å slå flest mulig svensker og samtidig seile sammen med windsurfing legenden Bruce Matlack (65) på en av nordens fineste strender midt i Sverige. Da det blåste friskt fikk vi også et spektakulert show av Freestyle kongen Rossi som har laget Tricktionary 2 og solide Ruben Patrice (som også hadde laget en heftig rappete Kona sang)!

motala3

Helge i Slalom Finalen. Opptill 16 s på 9m2. Bronsje ble det!!

Kona1 klassen har såvidt begynt å røre på seg her hjemme, med litt over 50 solgte brett siden ifjor. Ca 20 av de dukker opp, og seiler en regatta i ny og ne. Det fantastiske med klassen er at den er svært enkel å forholde seg til. Utstyret er likt og klasseindelingen enkel. Så hvis du ikke har mulighet til å sitte i en romaskin tre ganger i uka for å kunne pumpe seg rundt banen til seier i raceboardklassen, bør du titte nærmere på dette her. Her er det pumpeforbud, og det er ekstra morsomt å seile på like vilkår mellom klassene. I regatta vinner gjerne 7.4 eller 5.8 eller 9.0 klassene om hverandre men kommer på samme resultatliste.

SrfSjef Helge Rotnes (43), Lill Bente Hollstedt (29+) og Ella Rotnes (14) dekket deltagelsen i de fleste klasser. Kona1 har vokst seg stor på ekstremt kort tid og aspirerer til IFCA medlemskap for tiden. I VM var det deltagere fra mange land og rundt 100 seilere på vannet.

motala1Ella tester ut 5.0 m2!

Norge fikk med seg hjem en 3 plass i Slalom og 10 (Helge), en 35te (Lill) og 40ende (Ella) plass i langdistanse.

Arrangementet var profft gjennomført og veldig trivelig så vi gleder oss allerde til VM i florida neste år. Da håper vi å få med oss et par nordmenn til, da man i denne klassen ikke trenger å ta med eget utstyr, det får man leie på de større arrangmentene.

motala2

Heia Norge! Heia Helge!

motala4

Lill drømmer om bølgebrett… litt stort og beina sitter jo ikke helt fast i stroppene!

Les og se mer fra VM i Kona Windsurfing.

Skrevet av: Helge Rotnes

HER ER NOEN BLIDER VI TOK PÅ TUREN:

One thought on “.SrfSnoSk8. høstet bronsemedalje i KONA ONE VM i Sverige!

Comments are closed.