Teamkjører Lisa Wiik byttet bort regn med snø i New Zealand.

Jeg kom meg plutselig til vinteren jeg…eller plutselig og plutselig.. Det tok 42 timer å komme seg til huset her jeg bor i Wanaka New Zealand. Så jeg er ganske så langt unna Norge. Så nå har sesongen startet for min del.

dsc01827

10 timers tidsforskjell er hardt for kroppen. Det positive er at jeg våkner kl 05-06 hver morgen og føler meg helt uthvilt og klar for frokost! Det gir meg god tid til å koke havregrøten min før vi drar opp i bakken kl 0800. Så jeg proever egentlig å holde litt på jet laggen, det er jo digg å føle seg fresh kl 6 hver morgen! By the way: Dette gjør at jeg får med meg helt utrolige soloppganger hver morgen. Se bildet under!

dsc01816

Godt å komme seg på snø igjen. Har ikke kjørt snowboard siden påsken. Jeg har jo vært på mye brett i sommer da. Wakeboardet er flittig brukt og jeg har også hoppet mye på VODA brettet mitt på trampoline. Jeg var med Stereo Skis til Tyskland på promotur og kjørte på kabelparker hver dag. Så nå har jeg lært meg å flippe litt å sånn. Artig!

dsc01815

Wanaka er en kjempe koselig liten by som ligger 1 time unna Queenstown og ca 40 min fra Snow Park og Cardrona som er to av de skianleggene jeg kjører i når jeg er her. Snow Park skulle visstnok være konkurs, men hadde åpningsdag og gratis heiskort dagen etter vi kom. Forholdene er veldig bra, mye snø og sol.

dsc01810

I cardrona er det ikke bare en pipe men hele tre å velge i. En av de er en 22 foot pipe som har samme mål som OL pipen skal ha. Det er altså veldig gode treningsforhold her.

dsc01830

Slopestylen ser veldig bra ut, men jeg har ikke fått prøvd den enda. Treningen starter i morra og derfor har alt vært stengt til nå. Burton New Zealand Open er denne uka og er første stopp på TTR-Touren.  Det blir veldig spennende å se hvordan formen er. Mange av de andre kjørerne forteller om en lang break fra snøen så jeg tror vi stiller ganske likt.

Cheers

Lisa

PS: Jeg oppdaterer også bloggen min på www.lisawiik.com

dsc01834