Dagene da vindkuler og kanoner traff Stavanger!

I strålende sol fra skyfri himmel, traff en heftig og lang vindkule Stavanger kysten! Det blåste mellom 15 – 20 m/s fra nord vest (rundt 30 – 40 knop) konstant i 4 dager. Teamkjører Jørn Hauge, rapporterer om en heftig kiteopplevelse forrige uke.

_dsc2110

Høyt henger han…

Kiteglade mennesker, som det finnes mange av her i Stavanger, kunne glede seg stort over noen heftige session på strendene langs Jæren! Her var det Kite – størrelser mellom 5-7 m2 som egnet seg aller best og vi fikk noen heftige svev og mye ”Hang-time”. (Se bilder…)

Hele uken, brukte jeg min North Rebel 7m2 – 2008 mod. I denne størrelsen og i så mye vind, er kiten utrolig raskt, men samtidig veldig stabil. Totalt sett, så fungerer den sinnsykt bra! Nå er også 2009 modellene kommet inn på lager hos .SrfSnoSk8 butikkene, så det er jo bare til å løpe og kjøpe om man ønsker en god ”all round kite”, som passer både for nybegynnere til de mest erfarne!

Minner om at jeg er på .SrfSnoSk8. forumet og bistår med eventuelle spørsmål, råd og tips i forhold til det meste innen Kitesurfing. Det er bare til å ta kontakt;)

ENJOY bildene! Jørn takker Bjørnar Knudsen som i vindhardt vær stilte opp og tok noen bra shots denne dagen!!

Med vennlig hilsen

Jørn Hauge

Teamkjører for .SrfSnoSk8 – North Kiteboarding