Teamkjører Jørn Hauge dro på kitetur til Danmark sammen med oljebaroner og Stavanger Kiteklubb.

Tidlig lørdags morgen 23. mai var bilen fullstappet og pakket med nytt kiteutstyr fra .SrfSnoSk8 butikken i Stavanger. Kursen var rettet mot Kristiansand hvor båten skulle ta oss med over fjorden og ned til kiteparadiset Kitmøller i Danmark. Enjoy stemningbilder!

forsidekiteturForventningene var STORE og vindmeldingene ble sjekket opp til 1000 ganger før avreise… Faktisk så skuffet vinden oss heller ikke! Vi hadde meget god vind ca. 6 av de 9 dagene vi var der!!! MAGISK! Her fikk vi for alvor testet ut hva mine Vegas 2009 var gode for he, he… Fantastiske drager!

Danmark byr på fantastisk mange bra kitespotter. Både flatt vanns spotter og heftige bølge spotter. Vi holdt oss for det meste rundt Krik, Klitmøller, Vorupør og Hanstholm… Spot ”Kirk” er en meget bra flatt vanns spot, mens de andre overnevnte har til tider heftige bølger å by på! Litt for en hver smak både for nybegynnere og de mer erfarne ?…

Torsdag 28.05 kom det ned en gjeng fra Stavanger Kiteklubb og joinet gjengen fra Statoil Hydro sin kiteklubb. Totalt var vi ca. 14 kiteglade mennesker som holdt godt sammen både på dagtid og utover i de sene nattetimer he,he… Utrolig kjekt! Alle var superfornøyde og svært enige at slike turer må det bli mer av!!!

kitestrand

Kitesurfing har et SVÆRT godt miljø både her i Norge og i det store utland. Til de av dere som er interessert i denne sporten, ta kontakt med .SrfSnoSk8. kjeden og ta et kurs snarest! Jeg vedder på at dere etter gjennomført kurs sent vil glemme hvor sinnsykt gøy denne sporten er! Det vil garantert gi masse mersmak og jeg advarer på det sterkeste at man kan bli alvorlig hekta på denne aktiviteten he, he!

Sees på stranden folkens!

Med vennlig hilsen

Jørn Hauge
Teamkjører for .SrfSnoSk8 – North Kiteboarding