Teamkjører Ruben Gundersen tok årets første bad i påsken.

I likhet med andre hybelkaniner snek Ruben seg inn på hytta til familien for å nyte full service med å komme hjem fra bakken til ferdig laget god sunn mat. Sammen med kompisene har han tilbrakt mange dager i nærmeste ski trekk Eikedalen.

img_4413

Railsa og hoppe i eikedalen har vært dårlig. Det smeltet så mye snø hver dag at flere railsa hadde veltet og ble bare liggende. Mye drit vær gjorde at flere av dagene der ble korte. Men hadde noen dager der vi fikk sett lit til sola og då var det bra. Vi hoppet rundt på det vi kunne finne og masse bacflips ut fra løypen og andre små klumper ble tatt, det var gøy.

img_4446

Men vi har ikke bare vært i ski trekket vi har shredet runt på Kvamskogen og med hytta. Her har vi funne lit små ting som vi har kjørt på. Vi fant blant anet en liten bro. Det var gøy men sleit lit med fart. Fikk også tatt en dukert i elva som du kan se på bildene. Er ikke den beste påsken jeg har hat. Men satser på og få noen av de siste helgene av sesongen med masse sol og myk snø.

Hilsen Ruben

img_4419

img_4444

img_4420

img_4444