Teamkjører Øystein Dyrli med andre del i Florda eventyret!

Kabelen er stengt på tirsdager, så da dro vi en tur til south beach, Miami. Hadde håper på å få surfet litt, men bølgene var som på hele turen altfor små.
dyrlifront
Onsdagen dro vi til et enormt kjøpe senter med 270 butikker. Noe som igrunn ble kjedelig ganske fort, så vi bestemte oss for å dra til kabelen. Der var Hyperlite kjører Marc Shuster å ga meg noen tips for toeside railey`n jeg hadde fått hjernerystelse på tidligere i uka. Jeg er et godt stykke unna toeside raileyene hans enda, men landa ihvertfall et par denne dagen:)
Torsdagen var siste dagen på kablen i Boca så hadde en lang session som endte med at crowmobe og toeside railey ble landa, sykt stoka!

Når vi var ferdige på kabelen starta vi på den lange bil turen ned mot Key West, der nede var planen delfin safari og snorkling på rev. Mye moro og merka at kroppen trengte en pause fra wakeboardinga.

Lørdag var neste dag med wakeboarding. Vi kjørte over til vestkysten av Florida (Fort Myers) for å finne en ny kabel som heter Revolutions. Etter en lang biltur på tvers av florida fant vi en bortgjemt kabel hvor vi kjørte noen timer, helt nye elementer og kabel gjorde at det var veldig gøy å kjøre her. Eneste problemet var at de hadde slitt med tørke, så enkelte steder var det veldig grunt. Ganske tidlig tryna jeg på en backmobe hvor jeg gikk rett i bunn, vondt, men etter en pause var det ut på vannet igjen.

Søndag var siste dag på vannet, nå hadde vi kjørt rundt hele sør florida og var tilbake på den første kabelen vi hadde vært på. Her var det veldig mye mere folk en sist vi var innom. Tydelig at søndag er dårlig dag å dra på kabelen, men på McCormicks har de en boatlake også, så fikk kjørt litt wakeboard etter båt. Veldig uvant, men gøy det også.

Hvis noen lurer på om de skal ta turen til Florida vil jeg absolut anbefale det, masse hyggelig folk, varmt vær og veldig høyt nivå på wakeboarderne her. Alltid noen man kan spørre om tips til nye triks.

Hilsen Øystein – Teamrider .SrfSnoSk8. Hyperlite/ION/Dakine