Teamkjører Simen Kildebo Neraker hilser fra en topp sesong!

Tenkte å sende et lite sammendrag fra sesongen min så langt. Det har gått veldig bra og jeg har hatt mange fine dager på Geilo. Parken er veldig bra der nå, og jeg gleder meg til påsken. Det har allerede hvert noe slush og påskeføre. Her om dagen hadde vi tidenes pipe session. Lærte blant annet bs 900, cab 720 og fs invert i pipen. Veldig gøy. Ellers har jeg hvert på noen demo turer med ThirtyTwo, som har gjort at jeg har fått veldig mange gode bilder. Har også gjort noen konkurranser. Fikk blant annet en første plass i drammen DC-Nixon open. Veldig fornøyd med det.
simen389Dette er fra Nesbyen “Air to fakie” på en korner.  Foto: Olav Stubberud

Idag tok jeg og Trym Nordgård turen til til Leysin i sveits for å kjøre tre pipe konkurannser. Her er det 15 pluss og påskeføre. Vi blir frem til mandag. Vil komme med noen updates om de pipekonkonkurransene senere. Planen er egentlig bare å få nok Fis poeng slik at jeg kan kjøre world cup neste år. Regner med at pipen er bra. Tror det blir veldig gøy.

Se opp for mere updates fra Leysin.

Hilsen Simen (som kjører GNU Riders Choice og holder hendene varme med hanker fra Dakine)