Teamkjører Ruben Gundersen og kompisene på helgetur til Filefjell!

Etter et par timer kjøring var vi endelig framme på Filefjell, det var stjerneklart og minusgrader. Vi alle fikk kjapt ”god følelsen” når vi gikk ut av bilen og fikk kjent på den myke tørre snøen som var kommet.

rubentur

Lørdag morgen kom vi oss ut halv 11. Det var blå himmel og sol, parken var ny preppet og utenfor løypene var det 40 cm ny snø.

Kompisen min Steffen som vi reiser med er godt kjent med de lokale kjørerne. så vi ble en liten gjeng som shreddet sammen. Når trekket stengte kl 4 fikk vi vite at vi skal dra på snøscooter tur. Turen gikk opp i en dal på filefjell. Vi fant oss en liten plass der vi ble sittende og grille pølser. Mens vi ble sittende og grille, freste kompisene til Steffen rundt på snøscooterne sine. Rett før det ble mørkt dro vi ned igjen til hytta der vi spilte kort og så tv resten av kvelden.

Søndagen var det like bra vær og vi koser oss i parken hele dagen.

Hilsen Ruben