Teamrider Øystein Dyrli leker med verdens beste wakeboardere i Florida!

oysteindyrliHar vært her nede en uke nå, og har vært innom 3 kabel baner. Verdens beste wakeboardere kommer hit om vinteren så det har vært mye imponerende kjøring og se på.

Vi kom til Florida tirsdag kveld, leide bil og dro til motelet. Våkna sykt døgnville kvart over fire så hadde endel timer å slå ihjel før frokost. Det ble til at jeg monterte brettet og dro på frokost buffet kl 7 om mårran. Etter det dro vi til McCormick som er et vannski senter ved Tampa, de har en clockwise kabel og hyggelige folk som jobber der.

Var gøy å prøve en kabel som gikk motsatt vei av den jeg er vant til fra Norge, men må innrømme at jeg etter 5 år med samme kjørerettning liker den best.

Det neste stedet vi dro til var Orlando Watersports Complex, kickerne og railsa her var utrolig bra, men kabelen oppførte seg litt rart, tauet kjentes ut som det var laget av strikk så det var veldig uvant når man skulle gjøre kabel-triks. Det ble ikke så mye kjøring her fordi jeg var støl som aldri før etter en lang dag på McCormick, merker at jeg ikke har kjørt wakeboard på 6 måneder.

Nå har vi kommet ned til Boca raton og skal kjøre på Skirixen Usa en uke. Prøvde å lære toeside railey der i dag, men endte med en liten hjernerystelse. Skal prøve igjen på onsdag, satser på det går bedre da.

I mårra er kabelen stengt så da blir det kanskje surfing før vi drar til et enormt shopping senter og kanskje en tur ned til Miami.

-Øystein
sw-s-bend
img_1175
img_1088fs-540