Teamkjører Lisa Wiik med 3 plass i halfpipe Burton Canada Open.

Lisa fortsetter den gode sesongen og dro i land en tredjeplass i Calgary. Søndag er det semi- og finale i slopestyle.

Her er noen ord fra Lisa:

“En kjapp update fra Calgary og canadian open. Var pipe semi og final i dag. Ble 3.plass og bronse! jeeeeeeee:) Veldig gøy. Jeg hår fått inn grabben på mc.twisten nå, så det er bra. Men må øve mer på flat-spins. Lå på 2.plass etter semifinalen og 1.run i finalen, men falt ned til 3. etter at ei Canadisk jente landet sin fs. 900. Men artig at jeg fikk pallen!!! Siste runnet i finalen (vi har 3 run beste teller i finalen) prøvde jeg å gjøre om litt på triksene å få med switch håkonflip på siste hit, men måtte ta nedi hendene litt på det trikset. Den må jeg sette neste gang!

I morra er det slopestyle semifinale og finale. Løypa er veldig bra, litt mange rails bare, og jeg er klart best på hopp. Men skal kjøre på i morra. Gleder meg!”

Link til litt mer om Burton Canada Open.