Update fra Ducksjen gutta!

Teamkjører Mathias Nesheim er en av gutta i filmcrewet Ducksjen. Han har sendt oss en update om hvordan det går med årets filmprosjekt. Et par deilige stemningsbilder tatt av Olav Stubberud byr han også på.

Vi kommer ikke til å lage en typisk europeisk snowboardfilm. Vi har nok en del inspirasjon fra amerikanske snowboardcrew som feks people-crewet. Litt mer rocknroll, street rails, alternative locations og kjørestiler. Jeg syntes vi har klart å samle en spennende gjeng med kjørere fordi mange har forskjellig stil og spesialiteter. Selv liker jeg meg godt på rails. Så langt en veldig bra sessong med mye filming og god stemning hele veien. Ducksjen må vel sies å være et seriøst amatørprosjekt. Noen av oss er i USA allerede og snart drar jeg og en kompis fra crewet over med kamera for å filme litt der også! Det kommer forsatt til å være igjen en gjeng her hjemme for å filme mer i Norge. Håper vi kommer i mål! piis out!

Hilsen

Mathias

Kjører på bilder er Mathias Nesheim. Link til teamprofil.