En perfekt start på sesongen for teamkjørerne Sondre og Kristian!

Sesongen er i full gang på vestlandet, og Sondre og Kristian utnyttet den nye snøen og det fine været i helgen helt perfekt!

En perfekt dag!

På onsdag var det meldt sol og masse nysnø, men ingen heiser var åpne. Vi dro likevel opp for å prøve de nye brettene våre, og endte opp på Vikafjellet.  Der var det blå himmel, sol og perfekt puddersnø. Vi gikk langt opp og kjørte ned et par ganger før vi fant en fin klump som ble til et hopp når vi kjørte noen ganger på den. Der ble blant annet årets første bækkflipp og diverse grabber tatt.

Sondre tviker en frontside indy og lander perfekt ut et heng!

På fredagen var det på an igjen, og no åpnet Myrkdalen for første gang på en ukedag i år. Vi var en god gjeng som kom opp til urørte bakker og pudder. Det ble noen fine turer under stolheisen, før vi dro opp i kari traa trekket. Der øste vi rundt nedi elven, til krampen tok oss. Det må vel ha vært den beste dagen i myrkdalen på mange år, og når vi var ferdig, var det ikkje mye pudder igjen til de som hadde tenkt seg opp på lørdagen.

Sondre trør til med en god gammel roastbeef!

På kvelden var julebord på base, og der ble det slått fast at tåmmas pahr, genetisk sett e en dverg og at Voss hadde urørte løyper og masse pudder. Det var ingen tvil om kor det ville lønne seg å dra neste dag. Likevel valgte fregnepølsen Jonas, med det røde og pistrete håret, å svikte Voss. Han dro til de oppkjørte løypene i myrkdalen, mens Sondre hadde hele Voss omtrent for seg sjøl. Den gode gamle Stian Ådland løypen på Slettafjellet var på sitt beste og det var pudder langt ned i bavallen. Med andre ord, ganske perfekte forhold!

En bedre start på sesongen skal du leite lenge etter!

Kristian spruter på nivå med Thomas Rocco Hansen!

Kristian har begynt i bodybuilding og Sondre har fått seg ny jakke siden sist!