World Cup topp med nystartet café på Gran Canaria!

Skal du på ferie til Gran canaria denne vinteren må du passe på å få med deg et besøk på den nystartede cafeen til North sails teamrider, seilbrett proff Vidar Jensen. Caféen bærer navnet CAFÉ 44 som symboliserer hans eget seilnr; N-44, og er lokalisert i Puerto Rico´s største kjøpesenter.

Vidar Jensen som startet med brettseiling I 1984, er blitt en av Norges mest suksessrike brettseilere noensinne, Vidar som bl.a vant world cup wave på Gran Canaria I 2003, og samme år ble nr 3 sammenlagt I PWA world cup wave ranking. Året etter var han det berømte hårstrået fra å vinne PWA wave sammenlagt, men endte til slutt på den forsmedelige sølvplassen, noe som selvfølgelig er en fantastisk prestasjon, som trolig aldri blir kopiert av noen Nordmann, ever,,

Vidar har begynnt og tenke på hva som skal skje når han nå etterhvert gir seg som aktiv brettseiler, og prøver seg som kafe vert.

Vi oppfordrer alle brettseilere, surfere, og andre som besøker Gran canaria I fremtiden, til å stikke innom Café 44 I puerto rico, og prøve menyen.

Alle Foto: Anne Chr. P Meling

Vidar under photoshoot med NorthvSails på Moscapoint Gran Canaria. Foto: Anne Chr. P Meling

Folksomt hos Vidar i cafe´44.Foto: Anne Chr. P Meling

Vidar får fremdeles tid til å seile litt. Foto: Anne Chr. P Meling

.SrfSnoSk8. ønsker Vidar lykke til med Café 44.