Sesongstart med gratiskveld i Tryvann Vinterpark.

Siste: Åpningen er utsatt til tirsdag 25. november grunnet teknisk feil…. Mandag 24. november kl 16.00 åpner Tårnbakken og stolheisen Tryvann Express i Tryvann Vinterpark. Tryvann melder at alle kan glede alle kan glede seg til fine forhold i bakken.

Foran årets sesong er det satset ytterligere ressurser på effektive snøsystemer. Den store satsingen gjør at Tryvann Vinterpark kan sikre tidlig sesongstart og tilby gode snøopplevelser gjennom hele vinteren. I første omgang står den 900 meter lange Tårnbakken og stolheisen Tryvann Express klar til å ønske gjestene velkommen.

Takket være det effektive Snø24-systemet kan Tårnbakken, Norges mest brukte enkelttrasé, snølegges på 24 timer ved -5° eller kaldere. Samtlige bakker i anlegget dekkes av snøkanoner og flere bakker vil åpne innen kort tid hvis kulden holder seg.

Til årets sesong ønsker Tryvann Vinterpark velkommen med følgende nyheter:

– Over 1.000.000 KR investeres i Terrengparken, Peppes Funpark. Det blir 3 nye rails fra Scandinavian Shaper/ David Ny, samt ny Pipefres for å sikre høy kvalitet på pipen og utvidet snøsystem for enda raskere snøproduskjon.

– Barna i Tryvann får mye nytt med terrengbølger og små hopp i deres eget barneområde, Tommkleiva.
Og den nye maskoten ”Elgen” kommer til å være i Tryvann spesielt i helgene og lage morsomme aktiviteter for alle barn. Flere snø iglo blir det også rundt i anlegget, moro med og uten ski på bena.

Åpningstider mandag 24.11.08:  kl 16  – 22

Åpningstider f.o.m. tirsdag 25.11.08:
Mandag-fredag             10-22
Lørdag-søndag             10-17

Les mer på www.tryvann.no