Kamp og Mjau går bananas i Varing. Teamduoen Martin og Mathias tester sesongens brett fra LibTech.

Det var en gang en gutt med navn mathias, som også ble kalt Kamp og en gutt med navn Martin, som i sære kretser ble kalt Mjau. De to våknet opp en kald november morgen med en ting på tankene; “I dag vil jeg gå bananas!”.

De to livsglade emo kidsa møttes på den myteomspunnede hulen .SrfSnoSk8. for å finne noen skikkelig fine bananer de kunne spise.

Etter vell så lenge og lenger enn langt kom de begge frem til at Lib Tech TRS BTX banana-/magnetraction var den perfekte banan til akkurat dette formålet!

Etter et par timer med montering av passende Bent Metal bindinger fant de to ut at det var på tide å utfordre Varings udyret!

Med kun livet å tape spendte de to på seg hver sin banan og sa tde begge i kor, Let’s go bananarama pimpelimpen!

Med en gang de bega seg nedover de harde og isete varings bakkene kjente de noe som ville endre deres syn på menneskeheten for all tid! Det var INGEN tegn til glipp når de svingte og carving svinger hadde aldri føltes så perfekt!

De to trubadurene fikk fort et smil om munnen å startet ferden ned mot bunnen av Varings kollens aller størst juv!

På veien ned møtte de en stor slem ul..skikjører som lurte på hva de to smilte så mye for. De to svarte i kor “Vi gjør det ikke med vilje, det er banana effekten som bøyer munnen vår til et smil!

Det skimtes etter hvert et smil i munnviken til ski kjøreren da har fant ut at det faktisk fantes banana ski også! Oioioi sa ski kjøreren, da kan jo jeg også bli lykkelig en dag! ja svarte de andre og fortsatte ferden.

De to møtte på mange utfordringer på veien den juvet. rails, hopp og is sto bak hver sving og ventet som om det skulle vært middagstider.

Med med banana TRS’en vant guttene over alle og kom seg ned til juvet nederste krotte. Der støtte de på den store kong-stubberud som også ville være med på den smilende trenden. hvis dere får meg til å smile skal dere få søstra mi og halve kongeriket!

De to lo godt og lenge, med svarte så Kong Stubberud ” KJØP DEG BANANA TRACTION PLATE IDAG!”

Da ble Kong Stubberud så glad at han sprakk og de to kunne komme seg hjem igjen etter  enda et spennende eventyr!

Stemmer:
-Mathias Nesheim
-Martin Ruge
-Olav Stubberud

Senesatt av riksteateret på marienlyst!

Se resten av eventyret i galleriet nedenfor!