Vi snurrer film med hvite sommerminner!

Det hele startet som en ide at vi (Martin og Kasper) skulle stikke opp til fonna på en impuls tur å sanke shots til Signatures parten min, men i og med at den var impulsiv var det også sabla dårlig planlagt, noe som endte med at vi kun var på fonna i 11 timer til sammen.

Men turen opp og ned viste seg å by på muligheter ettersom vi kjørte forbi en demning på Hardangervidda og fikk filmet litt der. I alt kan man vel kalle det en sabla produktiv film. 14 timer i bil, 1/2 time på breen, 1 timer i Jondal og 3 timer på hardangervidda endte med en 4 minutters kose edit!

Enjoy flm!

Hilsen Martin


Fonna trip with Martin Ruge from kasper on Vimeo.

Vi hiver også inn et par freshe shot av Teamrider Martin Ruge som tester ut Tryvann sånn 5 minutter før årets første snø smeltet bort.

Foto©: Marius Thorvildsen

Foto©: Marius Thorvildsen