Nye vinterfilmer i hyllene!

Den fine hvite tida nærmer seg… Kort ned ventetiden med good feel filmer. Sist inn i hyllene våre er Ready, Aesthetica, Double Decade, Down With People og den norske produksjonen Get Lucky.

Come on down!

Når de perfekte forholdene endelig materialiserer seg, er du da klar til å ta kjøringen til det neste nivået? Absinthe Films tilbragte vinteren med å utforske forskjellige nivåer innen forberedelser, og har nok en gang produsert en strålende snowboardfilm. I “Ready” herjer nytt og gammelt blod om hverandre, men fortsatt festet til det eneste virkelige medium innen bransjen: 16mm film! Gjennom å følge opp fjorårets store spørsmål “Optimistic?”, så svarer Absinthe-crewet med en strålende lineup av kjørere som overkommer de mest radikale utfordringene, og i tillegg ivaretar all moroa med snowboardkjøring. NB! Se opp for JP Solberg!

Kr. 249,-

Vår nye superstjerne Torstein Horgmo med sin første store, internasjonale filmpart! “Aesthetica” er en visuell og delikat filmferd som dokumenterer essensen og elementene innen snowboardkjøring. Standard Film, kjent fra TB-serien, leverer som alltid en knallsterk brettfilm, med progressiv og unik kjøring fra noen av verdens beste snowboardkjørere. Sjekk ut de ville pudderscenene med Mark Landvik, Eric Jackson og norske Mads Jonsson i de bunnløse nordstatene. Eller de sjokkerende skredscenene av Xavier Delerue som får sitt livs tur, sammen med Torstein Horgmos grensesprengende freestyle-segment. Denne snowboardfilmen kommer garantert høyt på scoringslista over høstens beste filmer. Skutt på 16mm film.

Kr. 249,-

Norske Field Productions og supertalent-produsent Filip Christensen tar nye kvantesprang på skifilmfronten, og kan med “Get Lucky” fastslå sin posisjon i verdenstoppen. “Get Lucky” vant IF3’s jeveste pris, nemlig juryens favoritt. For første gang har Field Productions inkludert betydelige mengder med storfjellskjøring, som garantert vil fenge et større publikum. Comeback-kid Eirik Finseth på helitrip med Aksel Lund Svindal er bare noe av det eksklusive materialet som Field kan by på. En to timer lang dokumentar utgjøre noe av bonusmaterialet, og “Get Lucky” vil garantert gi mest for pengene i 2008.

Kr. 199,-

20 years. 25 films. 5 continents. Hundreds of Riders. Now in 2008, MDP take it to the next level…

As everyone knows, your 20th anniversary is a big one. To celebrate their 20th year making some of the sickest shred flicks on the planet, Mack Dawg once again have pulled out the stops to create a film that lives up to the MDP legacy.

With an all-star crew including Aaron Biittner, Andreas Wiig, Darrell Mathes, DCP, Devun Walsh, Eero Ettala, Eero Niemala, Heikki Sorsa, Iikka Backstrom, Jeremy Jones, Jussi Oksanen, JP Walker, Lauri Heiskari, Seth Huot and Wille Yli-Luoma, they traversed the globe in search of the best snowboarding on the planet.

Filmed on location in Finland, Norway, Austria, Whistler, Alaska, Tahoe, Montana, Utah, Minnesota and lots of other cold and snow covered spots. Double Decade is destined to be one of the greatest snowboard films ever produced.

Kr. 249,-

Mack Dawg Productions People Crew is back at it again with our new 2008 release, Down With People. Last years movie We’re People Too had major successes, including Austin Smith winning TransWorld SNOWboarding Magazine’s “Rookie of the Year” and “Video Part of the Year” from his standout debut.

Expect the same quality in Down With People with some major new additions to the crew, including Simon Chamberlain, Louie Fountain, TransWorld SNOWboarding’s Reader’s Choice nominee Joe Sexton, and rookie grunt Curtis Ciszek.

MDP People’s focus has always been to showcase the most progressive snowboarding from individuals with heart and personality. These PEOPLE are: Austin Smith, Bryan Fox, Curtis Ciszek, Fillipo Kratter, Joe Sexton, Jon Kooley, Jordan Mendenhall, Josh Mills, Louie Fountain, Nima Jalali, Pat McCarthy, Ryan Thompson, Simon Chamberlain, Shaun McKay, Stephen Duke, and Zac Marben.

Down With People locations include Lake Tahoe, Whistler, Interior British Columbia, Quebec City, Toronto, Ontario, Austria, Alaska, Sweden, Mt. Baker, Northstar at Tahoe, Sierra at Tahoe, Minneapolis, Aspen/Snowmass, Winter Park, Snoqualmie, Park City, Mt. Bachelor, and Salt Lake City.

Down With People is sponsored by: TransWorld SNOWboarding, Volcom, Salomon, Quiksilver, Nomis, Etnies, Thirty Two, K2 Snowboarding, 686, Nitro, L1, and Snowstyle.

Kr. 249,-