Teamriders Ulrik og Martin kjørte Frontline Railjam i Stockholm.

Lørdag 4. oktober skled gutta våre ned railsene på Sergels Torg midt i hovedstaden hos være venner i øst. Martin Ruge har noen personlige ord om turen.

Det starta med at alt for lang biltur med Ulrik, Nyhaugen, Petter og meg. Trangt og herlig og etter hvert mye guttelukt som ikke akkurat hjelp på faktum at vi hadde nærmere 4 timer igjen.

Vi fikk bo på en super highclass hotell første natten. De skulle til og med parkere bilen for oss, noe som ente med at de klarte å miste nøkkelen og vi sto i Stockholm uten bilnøkler og en jobb som ventet kl. 7 på mandag.

Konkurransen var helt klart det kuleste jeg har vært med på. Bare alt for avslappet stemning og hakket over alt for kul set up, med en smooth straight rail og en mellow dobbel kink.

Det ble kjørt to heat i kvaliken der både ulrik og jeg kjørte i første heatet. Ulla med sykt triks som vanlig og var tidlig ute med bs tail på dobelkinken. Selv satte jeg en one foot f board ned dobbel downen, så er fornøyd med det.

Ulla gikk videre til finalen der han charget sykt med forsøk på hardway bs 270 opp på dobbel kinken, noe som endte med et par ruller ned trappa.

Nivået ellers var det sykeste jeg har sett, med alle triks i bok og det om værre er!

Etter finalen ble det duket opp fest og morro på Besj, noe som var et forbanna stort utested med tendenser til Titanic flash back i form av fasionalitet og overklasse folk/stekere.

Hilsen Martin

Link til mer bilder på Tacky.no