Velkommen til Kona ONE Cup i brettseiling, KNS Seilsenter Bygdøy lørdag 31. august.

Sammen med brettgjengen i KNS, inviterer SrfSnoSk8 til Kona ONE Cup i brettseiling på Ulabrand Seilsenter, Bygdøy søndag 31. august. Her stiller brettseilingens veteraner side om side med unge talenter og nysgjerrige til start.

Kona ONE er en entypeklasse som siden 2006 har vokst seg populær flere steder i verden. I fjor høst ble den introdusert i Norge og interssen har vært stor.

Klassens mål er å bygge opp en sosial seilklasse hvor taktiske valg er viktigere enn valg av utstyr. Det er ikke lov å pumpe og inndeling i vektklasser gjør det rettferdig for alle seilere.

Kona ONE brettet er et klassisk longboard med det beste av dagens design og teknologi. Resultatet er et brett som er overraskende morsomt å seile over et stort vindregister. Dette utstyret kan du seile som et trivlig familiebrett, vanlig baneseilas, old school freestyle eller langdistanse race.

Kona ONE passer windsurfere i alle aldre. Over hele verden starter unge talenter side om side med gamle helter (og sine foreldres gamle helter). Ja, vi snakker faktisk ofte om 3 generasjoner brettseilere på samme brett!

Velkommen til Kona CUP Norway.

Viljen til å konkurrere ligger i vår natur. Alle idretter har ulike konkurranse nivå for ferskinger såvel som proffesjonelle. Kona ONE klassen er laget for å la deg konkurrere på ditt nivå under alle værforhold.

Entype seiling er utfordrende, lærerikt og spennende, men først og fremst fair og rimelig.

Under årets andre regatta i Kona Cup Norway blir det mulighet for å leie brett og rigg fra importøren SrfSnoSk8 / SeaSport. Det finnes kun svært få brett og rigger, så første seiler til mølla…

Arrangementet har en sosial profil som byr på egne aktiviteter for unge brettseilere, en klassisk freestyle session (med egen premiering) og servering fra grillen når det nærmer oss middagstid.

Velkommen til hygge og regatta på Bygdøy.

Program:
10.00 Registrering
11.00 Skippersmeeting
11.30 Første mulige regattastart
14.00 Lunsj
16.30 (ca) Siste mulige regattstart
Etter siste regatta fyres grillen opp og .SrfSnoSk8. byr på pølser og brus.

Deltakerne må registrere seg og betale startavgift ved registrering.

Nærmere informasjon om Kona ONE Cup:
http//www.srfsnosk8.no/windsurfing

Påmelding:
Eget utstyr: Send navn og seilstørrelse til kona@srfsnosk8.no
Leie utstyr: Send navn og vekt til kona@srfsnosk8.no

Kontakt importør Kona: kona@srfsnosk8.no

Se hvordan vi hadde det på årets første Kona ONE Cup:
http://www.srfsnosk8.no/windsurfing

Mer informasjon om våre Kona produkter:
http://www.srfsnosk8.no/surf/windsurfing/kona/