Påskeflashback!

Det begynner å bli noen uker siden påsken var over for denne gang, men medlemmene i STP-prodøksjens har nettopp begynt å komme til hektene igjen. Og først nå er de klare til å vise frem de avslørende bildene fra nok en dramatisk og utagerende påskeferie på Upsete.


Når Erik Folmo ble satt på sidelinjen med lyskestrekk i skulderen, så det ut som den etter hvert tradisjonsrike påsketurneringen til Upsete skulle gå i vasken. Heldigvis tok hans ukrainske halvbror, Kristian Ohnstad Folmo, ansvar og inviterte oss alle med til onkelen sin hytte.

Ettersom Påskeferien var tidlig dette året, så vi lite til de innfødte nakenupsetingene, som vi ble angrepet av i fjor. Det var for kaldt å løpe rundt naken. Vi observerte likevel innimellom en og annen upseting som sto og solte seg i glansen av huleåpningen sin. For selv om det var kaldt hadde vi værhønene definitert på vårt lag. ”Tre av fire dager med sol e jo helt fullkomment det”

sa Tåmmas Phark som plutselig dukket opp en dag til alles store glede og forundring. Han endte som vanlig opp med prisen for årets trynings, men kom fra det hele uten en skramme. Verre gikk det for Pål Adi, som nok en gang måtte reise hjem før oss andre med en alvorlig lidelse. Denne gangen var det i en dramatisk akebrettulykke han knakk kneet sitt. Vi andre reiste tilslutt slitne, men storfornøyde hjem etter noen lange dager i solen, med graving og bygging og hopping og vandring og nok en tipp-topp påskeferie på familien Ohnstad sin hytte på Upsete.

Gutta koser seg.Slapp Mettud.Tåmmas Phart spiser på votten sin.Kyrre i pharta, Pål Adi fnyser.Addien trodde han kunne gjøre det mye bedre, men søg...Tekst: Sondre Jørgensen/Foto: Birgitte Doksæter