Norwegian Tides på plass i hyllene hos .SrfSnoSk8.

Teamrider Hans Krisitan Waarum har sluppet sin andre film. Dette er historiens første surffilm fra Norge. Fet vannfilming og rå surfing på steder som ikke ennå har blitt eksponert gjør Norwegian Tides til en surfefilm utenom det vanlige. Medvind Productions i sammarbeid med Henrik Oseland, Peder Midling og Andreas K. Fjetland presenterer “Norwegian Tides”.

Den er nå på plass i hyllene våre og koster kr. 249.
Og det er den jammen verdt!

Hansi forteller: “Hovedfokusen i filmen er surfing i Norge, men det er også sekvenser fra Island, Marokko og andre steder i filmen. De mest profilerte surferne i filmen er: Jan Erik Jensen, Jonas Paulsen, Jaymin Rowlands, Åge Obrestad, Per Arne Zahl, Alexandre Grilo og Tore Kramer. Et av målene våre med denne filmen var å belyse de mest aktive surferne i Norge i de beste bølgene norskekysten kan tilby. Vi får også innslag av Alexandre Grilo, Paul Canning og flere kjenninger fra utlandet som har vært i Norge for å oppleve bølgene og stemningen her oppe i nord.Vi vil legge stor vekt på å komme så nær surferne som mulig, slik at seerne skal få kjenne litt av følelsen av å være i vannet selv når de ser filmen.
Norwegian Tides er den første norskproduserte dvd i sitt slag.”

Tore Kramer.

Hans Kristian Waarum.

Andreas K. Fjetland.