Sykt fett Wakeboard på lager.

Det er ikke hver dag våre ansatte står og gråter over at pengene er blitt sløst bort på feil ting denne sommeren. Kun et wakeboard som Rusty Malinoski sin Hyperlite Pro Model MAREK kan utløse slike reaksjoner.

I mangel på mer treffende ord og beskrivelser… vi har jo bare hørt det omtalt i adjektiver… og at det er HELT RÅTT… så limer vi inn litt fra Hyperlite sine sider:

“Rusty Malinoski and Hyperlite are proud to present the newest addition to the Hyperlite D.I.N.E. line, the Marek. This series is built to be the fastest, most responsive ride in the Hyperlite lineup. With four 9º angled fins set just inside a two stage channel, the Marek initiates an edge with little effort. The tip-to-tail step-down rail assures solid edge holds all the way through the wake. Combine these features with the abrupt continuous rocker line and you have a board with speed and pop like nothing else on the market. Internally the Marek series is built with a fully machined Nova core, which is the lightest, snappiest core Hyperlite has ever offered. To make sure this series stood up to the punishment Rusty can hand out, it is inlayed with strategically placed carbon torsion zones for maximum durability and responsiveness.”

Pris hos .SrfSnoSk8. kr. 3.999,-

Link til mer om dette godisbrettet.

Ønsker du et sikt… Ole-Andreas får det bedre på jobb uten slike brett nærheten…. så vær snar på foten. 3 stakkars eksemplarer ligger i Oslo og venter. Så ring eller kom innom!