Crew .SrfSnoSk8. tester verdens letteste wakeboard…

Det er sol, sommer…og lange arbeidsdager for oss i SrfSnoSk8 for tiden, men på tirsdag droppet vi den vanlige høysesong overtiden og feide ut på fjorden rett etter stengetid. Vi unnet oss å teste ut verdens letteste serieproduserte wakeboard og noen grensesprengende bindinger fra Shaun Murray.

Det er sol, sommer og latter. En High Performance 26 med 300 hester rekker akkurat til formålet.

Klokken er syv og SrfSnosk8 kjerra viser seg fra sin snilleste side.

Litt nordavind gjorde at vi startet mykt med litt Wakesurfing for å vente på at vindbølgene skulle få roe seg. Å surfe hekkbølger i 7-8 knop er perfekt oppvarming til en hissig wakeboard kveld. Torgeir koset seg i waken vår. Wakesurfing er enkelt og trygt,  passer til alle… unge, gamle, tunge og lette!
Link til mer om våre wakesurf brett.

Dette er det råeste brettet vi har hatt på bena siden vi introduserte wakeboard i norge…

Hyperlite SUB IV er 142 cm langt og laget i de heftigste komposittmaterialene som kan kjøpes for penger. Superlett, superspenstig og et hakk over alt annet pris. 
Link til mer om Hyperlite SUB IV.
Pris kr 9.999,-

Et så rått brett fortjener grensesprengene boots. Vi testet ut Hyperlite Murray. Dette er boots med løs pløse, lynsnøring, lukket tå og latterlig mye demping. Følesen av å ha på seg snowboardboots kjenner man med en gang. Deilig også å slippe å pese med å ta på bootsen, her er det full åpning og null mas med å få de på.
Link til mer om Hyperlite Murray.
Kr. 3.500,-

Nok om det… stemmer teori og praksis?

Monteringen går fint, bootsene er lette å komme inn i…. tenk om alle boots var slik?

Tom Rune Jarandsen spinner og spinner, verdens laveste svingvekt gjør susen!

Ole “duracella”  Stang flyr både feil vei og luftig som en vårkåt måke.

Torgeir Pande Braathen tester fiskespretten…

Torgeir gir gass og hopper høøøyt.

Han mangler vel egentlig bare et fett elggevir så har vi lykkes nasjonalt.

Slik ser en tilfredstillt wakeboarder ut, etter en god kveld i Bunnefjorden.

Sub IV og Murray bindingene er enkelt og greit det mest utrolige vi har hatt på beina. Vi gleder oss allerede til at trøkket i butikken og eventer skal roe seg litt, så vi kan dra ut på fjorden og leike mer. Forskjellen fra “normale” bindinger til Murray sitt nye konsept er og stor. Deilig på føttene, superdempet i landingene og stabilitet i massevis.

 Tiden fløy fort og vi fløy høyt. Klokken ble helt plutselig over elleve og dermed fløy vi lavt heim til Frognerkilen i godbåten fra Melsomvik.