.SrfSnoSk8. besøker Sørlandet og Oysteins Water ´08, Grimstad 5. juli.

Det var på høy tid å teste ut sommerstemninga i Norge. Bilen ble lastet full av moro for vannsport og destinasjonen var Grimstad. Her ble de demo, instruksjon og strandkos på dagen og railkjøring med wakeboard i gågata på kvelden. Skjekk ut stemningen og link til galleri fra helgen.

Det er ikke få saker .SrfSnoSk8. gjengen tar med seg når de skal på tur…

Med til Grimstad var Kona ONE Windsurfing brett, Evo, Rebel og Rhino kiter fra North Kiteboarding, det mest esklusive carbon wakeboardet SUB IV fra Hyperlite, “landets” største tube ION fra HO Sports.

Under en blå himmel ble det kos på brett for både nye og erfarne windsurfere. Kona ONE og Kona Mahalo tandem brettet fikk mange nye fans i skjærgården rundt Groos stranden. Disse brettene er perfekte for både nybegynnere og “cruisere” som fristes av en tur i skjærgården.

Så ble det kveld og gågata i Grimstad var gjort om til en railpark for wakeboard og twin-tip vannski

En håndfull kjørere ble dratt over en rekke rails og tre bassenger. Publikum fikk se en rekke flips og 180er og mer eller mindre stødige og ustødige forsøk. Rett før midnatt var finalen i havn og kjørerne kunne slappe av i Grimstads natteliv.

Neste .SrfSnoSk8. sommerutflukt er til Hove på Tromøya, hvor det blir Rookie Windsurfing 19.-20. juli.

[Link til bildegalleri for Grimstad besøk jul 2008]