Cross the Fjord on a Board!

SrfSnoSk8 & Rørestrand Camping har gleden av å invitere til distanseseilas og turpadleregatta Lørdag 2. Juni.

Vi fyller surfekjerra med demoutstyr, premier og fotoutstyr. Windsurferne sendes avgårde kl. 11.30 fra Rørestrand. Allslags utstyr kan benyttes, men vi krever at du har god teknikk og kan seile en slik distanse som kan ta alt fra en time til tre. Straks Seilerne har lagt ut på langtur sender vi avgårde SUP padlere som vil konkurrere på tid eller padle i et felt med andre rundt Bastøybåen (ca 3,5km/40minutter). Alle får startnummer og plassering etter Supicap (tidstilegg eller fradrag avhengig av hva slags brett du padler). Været kan påvirke både baneplan og tidsplan. (Alt går litt saktere hvis det er sånn syden varmt).

Premier fra SrfSnoSk8 straks vi har resultatlistene klare. Vi har 40års jubileum i år, så vi er litt rausere enn vanlig :)

Påmelding windsurfing: Kan gjøres ved å overføre kr 200.- på Vipps til mobnr: 95215331 Merkes med seilnr og navn. Ved påmelding på lørdag 2 juni vil prisen være kr 250.- Følg med på Facebooksiden til arrangementet her: https://www.facebook.com/Crossthefjordonaboard/?hc_ref=ARS7-rSJsBH9pfy-KvE9DE_Rlw-vrN7oLf-utWx337c4wmxpDQD2V3MA1UJSDqeRddk&fref=nf

Påmelding SUP: send en mail til helge@srfsnosk8.no med navn, tlf og bredde og lengde på brettet ditt, og om det er oppblåsbart eller i glassfiber. Deltagelse er gratis og foregår på eget ansvar. (Banen er ikke langt til land og vi padler mot vinden først og med tilbake). Her er et eksempel på en padle event vi hadde i 2017 som forklarer SupiCap: http://wiki.srfsnosk8.no/2017/09/07/sup-tur-oslo-17-september-2017/

På stranda byr vi på en del utstyr man kan prøve og arrangerer gjerne et Dragon Race på 4manns brettene våre. Har vi godt med tid kjører vi også en teknisk runde hvor alle padler på like brett på en kort bane. 

Vi satser på sosial sammenkomst på lørdagskvelden på Rørestrand Beachbar (veldig fint som dere ser nedenfor). Her står grillene klare om du ønsker å grille selv eller kjøpe ferdig.

Kontakt informasjon til arrangør: Morten Kessel, Mobnr: 95215331, PM eller forum.

Fasiliteter: Overnatting kan gjøres på Rørestrand i telt eller bil. Foreldre kan plassere i komfortable sofaer på Rørestrand Beachbar med god utsikt til seillingsområde. Det er tilgang til toaletter og dusj.

Vi sees!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *