Oppdatert tilgjengelighet via internett!

Litt stusslig med vind og bølger og snø i forrige uke, så vi lekte med tastaturene og fikk pusset opp litt på internett. Bruker du datamaskin eller nettbrett er det en fantastisk ting synes vi, at du kan hooke av for størrelse og så . . spretter det fram ting i din størrelse. Håper du nå lettere kan orientere deg om du vil shoppe på nett eller komme på besøk og være forberedt. Gi gjerne innspill så vi har noe å pusle med neste gang noen har skada seg, eller det er ikkeno vær vi kan gå ut og leke i. www.SrfSnoSk8.no er da shopping adressen, mens Wiki.SrfSnoSk8.no er hvor vi samler alt vi publiserer som fortjener litt lenger levetid enn infodrop på Facebook  eller Insta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *